Emblemat na maske do c 4011 z roku 65 67
Emblemat na maske do c 4011 z roku 65 67
Witam koledzy potrzebuje znaczka oryginalnego na maske do c 4011 z roku 65 67 posiadających taki znaczek proszę o kontakt na pw pozdrawiam szybki
RE: Emblemat na maske do c 4011 z roku 65 67
Widziałem znaczek na Allegro ostatnio.
Na olx
wpisz ursus znaczek
jest znaczek za 150 zł i bez dziur
w ciągu ostatnich 2- miesięcy było kilka okazji i dwa rodzaje tych znaczków.
wpisz ursus znaczek
jest znaczek za 150 zł i bez dziur
w ciągu ostatnich 2- miesięcy było kilka okazji i dwa rodzaje tych znaczków.
Odwiedzam olx co dzien i takiego znaczka jak szukam niestety nie ma ten co stoi za 150 taki mam szukam tego plastikowego do 4011 mimo to dzieki za odpowiedz pozdrawiam
Spotkałem się jeszcze tylko z takim jak na ciągniku Kol. Jacek0106szybki napisał/a:
(...) szukam tego plastikowego do 4011 (...)
https://forum.retrotraktor.pl/viewthread ... rowstart=0
Znaczek wygląda na metalowy, ale nie miałem takiego w ręku. Były jeszcze jakieś inne ? Chętnie poczytam.
RRC wlasnie o taki mi chodzi moze masz chetnie odkupie ?Ja tez myslalem ze to duraluminium zeliwo albo jakiz inny metal ale ostatnio znalazlem taki na olx i zadzwonilem a koles mowi ze nuz sprzedal ale ma jeszcze jeden lekko uszkodzony plastikowy i zapytal czy wogule wiem ze te znaczki byly plastikowe i ztad wiem o plastiku !Przypominam ze chetnie taki znaczek odkupie ?
Tak to jakieś tworzywo, jak gąbka klar wpijało. Może dlatego że już próchnieje z racji wieku. Śruby z tego powyłaziły, ale da się nowe powklejać. Nowe też bym chętnie nabył.
Szkoda ze to nie jakis metal pewnie mozna by bylo tego wiecej teraz znalesc, a tak to juz tego jak na lekarstwo 'wielka szkoda ?