W tym roku było super super fajnie !!

DrAndrzej, właściwie to Ladislav gasił światło w parku w poniedziałek nad ranem. Mam już info, że dotarł do domu około 18 godz w poniedziałek.
Małe jest równie piękne. Dziękuję w imieniu wszystkich 1 osiowców i małych traktorków za możliwość przejazdu na czele parady, to był pomysł Ladislava , a Piotrowi dziękuję za decyzję.
Chciałem podziękować również Karolowi, pojawił się w odpowiednim momencie i zawiózł mnie po dętkę do Leszna. Gdyby nie Karol sobotnie sędziowanie legło by w gruzach, powiem, że było niezłe zamieszanie z traktorami do 2500 kg i sam bym tego nie ogarnął. Dzięki również Markowi i Albercikowi z RT za użyczenie sprężarki !
Dodam od siebie, że zmiany w usytuowaniu wystawców Roltechniki i sceny - wyszły na dobre. Było ciekawie i po nowemu

Jedyna sugestia na przyszły rok, to utworzenie dodatkowego, bezpiecznego pola- takego jak w Panningen, zagrodzonego barierkami do możliwości jazdy traktorami przez cały czas, zlotu.
Teraz mała" reprymenda" dla Mariana Mamamli: proszę nie rób nam takich numerów więcej. I oczywiście życzę powortu do zdrowia!