Kupię opony 6.00x16 takie jak w Ursusach z przodu. Potrzebuję 2 sztuki do mojej przyczepki T-800. Opony nie muszą być w idealnym stanie, tylko żeby nie były podziurawione jak ser. NIE potrzebuję jodełki, tylko normalne, "gładkie" oponki. Podobno takie opony były też w żukach. Może ma ktoś na zbyciu? Oczywiście za rozsądne pieniądze;)
Kontakt:
tel. 694-281-998
mail: lukasz.konsek96@op.pl
lub priv.
Mile widziane zdjęcia. Pozdrawiam.
Kupię opony 6.00x16
- AndrzejD21
RE: Kupię opony 6.00x16
Podjedź na pobliski złom, powinni coś mieć, oglądniesz i może kupisz.
Jutro pojadę na jeden z większych złomów w okolicy i się rozejrzę. Nie jestem do końca pewien czy stoi tam jakiś żuk do "opędzlowania" z opon, ale może się coś znajdzie.
- Jacek ze Skansena
W żukach jak się nie mylę były 650
Jeśli chodzi Ci o takie jak były w Ursusach z przodu, to pewnie o takie jak w mojej T800.
To nie tylko rozmiar, ale też wzór bieżnika oryginalny. Mam taką 1 szt. więc mogę odsprzedać tą jedną, lub ewentualnie dokupię 1 szt. żeby mieć parę do jakiegoś ciągnika.

To nie tylko rozmiar, ale też wzór bieżnika oryginalny. Mam taką 1 szt. więc mogę odsprzedać tą jedną, lub ewentualnie dokupię 1 szt. żeby mieć parę do jakiegoś ciągnika.

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Już nieaktualne. Dzięki wszystkim za zainteresowanie tematem. Kupiłem dziś na złomie 2 sztuki za 100zł. Drogo i niedrogo. Wszystko fajnie: poskładałem jedno koło i jest idealne. Składając już drugie, gdy je napompowałem, ujawniło się przecięcie wzdłużne z boku opony. Gdy koło nie jest napompowane to jest ono niewidoczne. Taka niespodzianka:/
Na razie opona jest oddana do wulkanizacji i dopiero jutro będę widział efekty.
Na razie opona jest oddana do wulkanizacji i dopiero jutro będę widział efekty.