Wkład mostu
Wkład mostu
Jak w tytule, pilnie kupię wkład mostu do stara 660. Może ktoś ma lub wie gdzie "leży", http://allegro.pl/dyferencjal-wklad-mos ... 58637.html
RE: Wkład mostu
jutro ci napisze bo widziałem na złomie w Olsztynie
- Jacek ze Skansena
A ten co go tam pokazałeś nie jest dobry?
Jest to ta część, tylko szukam moze coś się trafi. Jak nie w poniedziałek biorę te z aukcji.
- Jacek ze Skansena
Myślę jeśli to nowe to lepiej to brać bo używane nie wiele podejrzewam będzie taniej.
Jeszcze na jutro mam namiar na bardzo tani most, leżak magazynowy. Zobaczę co z tego wyjdzie, jak nic to podróż do Brzegu.
jutro ci wysle numer do goscia co ma bo dzis go nie zastałem
- chrapek3011
300zł za nowy wkład to żadne pieniądze...przykładowo używka do Majorka w idealnym stanie kosztuje od 500zł w górę...
Witam, noc nie dała spokoju i nad ranem pojechałem do pana z aukcji, polecam gdyby ktos się wybierał po cokolwiek. Cena z allegro to ponad 300 u niego za używkę z demobilu (aukcja którą wyżej podałem), ale jak z zakupem wszystkiego inaczej się rozmawia przez telefon a zupełnie inaczej z pieniędzmi na miejscu. Także przywiozłem piękny cały mechanizm różnicowy razem z obudowa itd, nasmarowany skręcony i kompletny, zapakowany w nasączony papier za .......250 zl. 

602708197 Franek pod tym numerem dostaniesz wszystko do stara 660
Dzięki będzie na zaś *flower*
to zachowaj numer gosc ma tego bardzo duzo i wiele innych skarbow