Kupie silnik Zetor 25
Kupie silnik Zetor 25
Kupie silnik do zetora 25 moze byc do remontu aby był kompletny i nie spawany najlepiej warminsko-mazurskie
RE: Kupie silnik Zetor 25
Mam bloki silnika, wał może też się znajdzie do tego - ale nie od kompletu. Głowicy nie mam na sprzedaż - chyba, że pękniętą do spawania, ale to jest ryzykowne, dlatego nie radzę.
Cena za blok do dogadania.
Cena za blok do dogadania.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
szukam zeby był od kompletu bo takie składanie to potem trzeba bedzie wszystko regenerowac spuźniłem sie ten gość z sokółki tydzien temu na złom oddał
to pytaj na złomie gdzie to oddał.....
Tylko że jak zrobisz raz a porządnie to masz spokój.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
troche za daleko by szukac po złomach bo to 250km odemie a wzioł jakis złomiarz co jezdzi iszuka złomu po ludziach wiec nikłe szansesnakeman1 napisał/a:
tu masz racjie ale teraz nie mam czasu potrzebuje cos na szybko a w zime moge myslec o czyms lepszymMarcel napisał/a:troche za daleko by szukac po złomach bo to 250km odemie a wzioł jakis złomiarz co jezdzi iszuka złomu po ludziach wiec nikłe szansesnakeman1 napisał/a:
No to zima się zbliża
Powiem Ci, że są szanse kupić sprawny silnik, żeby pochodził sporo - kilka lat temu kupiłem do Boćka za 1100 zł - i chodzi do dziś, jeszcze spoko, ale mocy już nie ma takiej jak po remoncie by miał. Więc myślę o złożeniu tamtego w którym wówczas okazało się, że pęknięta była głowica.
Dlatego jak chcesz mieć traktor na dłużej dla siebie - to zrób raz a porządnie. Chyba, że faktycznie używasz go sporadycznie - to szukaj sprawnej używki, ale licz się z tym, że będziesz robił dwa razy w najgorszym wypadku (zakup, a potem jednak remont).
Mam też jeden silnik bez głowicy - ale z kompletu - jednak nie miałbym sumienia sprzedać go jako sprawny - chodził, to fakt, ale musiałbym naprawdę go porządnie przejrzeć pod kątem panewek i tulei czy jest wszystko okej zanim bym zaoferował go.
Ale w razie co blok z wyjściem na sprężarkę mam od ręki - oczywiście z pokrywą tylną i przednią + jakieś inne graty do silnika też się znajda.

Dlatego jak chcesz mieć traktor na dłużej dla siebie - to zrób raz a porządnie. Chyba, że faktycznie używasz go sporadycznie - to szukaj sprawnej używki, ale licz się z tym, że będziesz robił dwa razy w najgorszym wypadku (zakup, a potem jednak remont).
Mam też jeden silnik bez głowicy - ale z kompletu - jednak nie miałbym sumienia sprzedać go jako sprawny - chodził, to fakt, ale musiałbym naprawdę go porządnie przejrzeć pod kątem panewek i tulei czy jest wszystko okej zanim bym zaoferował go.
Ale w razie co blok z wyjściem na sprężarkę mam od ręki - oczywiście z pokrywą tylną i przednią + jakieś inne graty do silnika też się znajda.
Gdybyś potrzebował jakieś części do silnika to mam. Zawsze coś się znajdzie. A sprzedaję tanio bo nie będę ich marynował
Miesiąc temu miałem sprawny silnik w którym poszła głowica. I o dziwo ten miał zdrowe na dole wszystko więc i posłużył by pewnie jeszcze trochę 

Ursus napisał/a:
No to zima się zbliżaPowiem Ci, że są szanse kupić sprawny silnik, żeby pochodził sporo - kilka lat temu kupiłem do Boćka za 1100 zł - i chodzi do dziś, jeszcze spoko, ale mocy już nie ma takiej jak po remoncie by miał. Więc myślę o złożeniu tamtego w którym wówczas okazało się, że pęknięta była głowica.
tak bede pewnie robił 2 razy ale teraz jest mi potrzebny a remont troche po trwa dzis obiechałem okolice i ma jeden gosc tez bez głowicy tylko zdecydowac sie nie moze czy sprzedac a mi zalezy na czasie jak nie znajde to w tedy blok kupie z checia
wiem gdzie stoi cały nie daleko ciebie zetor za 1500 jak cie interesuje a czy sam silnik sprzeda musisz juz sam pytac
to bardzo przystepna cena po tym co jeden kolega chce 1800 za sam silnik to przeslij mi ten kontakt
to ile za wał blok panewki korbowody?
Dawid nie mogę wyslac do ciebie wiadomości na pw daj jakiś kontakt
dawid25 napisał/a:
Gdybyś potrzebował jakieś części do silnika to mam. Zawsze coś się znajdzie. A sprzedaję tanio bo nie będę ich marynowałMiesiąc temu miałem sprawny silnik w którym poszła głowica. I o dziwo ten miał zdrowe na dole wszystko więc i posłużył by pewnie jeszcze trochę
to ile za wał blok panewki korbowody?
Dawid nie mogę wyslac do ciebie wiadomości na pw daj jakiś kontakt
Przemas napisał/a:
wiem gdzie stoi cały nie daleko ciebie zetor za 1500 jak cie interesuje a czy sam silnik sprzeda musisz juz sam pytac [/quote
Dzieki ale mówi ze na wiosnę dopiero sprzeda ta ze szukam nadal
to jak uważasz ja bym wolał poczekac jak nie znajdziesz bo i cena przyzwoita i na chodzie
pilnie potrrzebuje wiec mi sie spieszy a ten dziadek co dałes namiar jeszcze chce drzewo jakies zwozic wiec lipa
Marcel, dostałeś PW ode mnie? Czy może nie doszła?
tak policz ile za wszystko i daj znac
ogłoszenie juz nie aktualne silnik ciężko było kupic a kupiony cały zetor
ogłoszenie juz nie aktualne silnik ciężko było kupic a kupiony cały zetor
zadowolony z zakupu?
pewnie dzieki Przemas jak bys cos potrzebował to daj znac