aha jeszcze piasta i może półoś ale to zależy jaki bilon za to...:p
A masz jakieś zdjęcia?Ursus napisał/a:
Mam baniak z ramką do takiej lampy - 2 sztuki nawet - ale szkła ktoś wkleił współcześniejsze chyba Hella.
snakeman1 napisał/a:
Taniej ci wyjdzie kupic druga skrzynie na czesci.... pod warunkiem ze atak ma ok.
Sam walek, nowy to koszt nie mniej niz 200... jesli wogole jest.(w ciagu roku widzialem 2x)
Maciej_76 napisał/a:
Mam do sprzedania części do dzika lub ursusa 308
1 sztuka gaźnik Jikov stan bardzo dobry cena 100 PLN - testowany na żywym organiźmie
1 sztuka stan dobry - 50 PLN
1 sztuka głowicy stan bardzo dobry - 50 PLN
no i sporo jeszcze drobnych różnych części oryginalnych i dorabianych
Jak kupowałem dzika w grudniu to części było na olx mnóstwo i w moim zdaniem rozsądnych cenach...a od jakiegoś dobrego miesiąca pustki takie że szok...niby nie problem ale jestem z wielkopolski i w mojej okolicy bardzo rzadko o cokolwiek do dzika....widzę że głównie Opole i Katowice górują w tym rynku....niby można taki kawał jechać na słowo sprzedającego ale już się przekonałem jak szukałem dzika do kuzyna....niby wszystko ok a później wyszło co innego-na szczęście wydało się zanim przejechałem pół mapy..*annoy* ale faktycznie teraz będę kompletował wszystko co mi w ręce wpadnie...*comfort*Adasiek123 napisał/a:
Kupno drugiej skrzyni-żadna ruletka.Ile to roboty zajrzeć do środka?Ja też nic bym nie wymieniał,skoro nie ma potrzeby,a za drugą skrzynią możesz się rozejrzeć (na przyszłość).
ok poczekam...*rofl*Ursus napisał/a:
Mogę fotki zrobić, ale chyba po niedzieli.