kobiety kobietami ale na chyba się nie nada ze względu na jakość i ogólnie z tego względu że pewnie nie jest zbyt ciekawe. No ale najważniejsze że wkońcu pokazałem swoje propozycje na kalendarz
kobiety mogą być. Ale żeby też były zdjęcia maszyn podczas pracy bo w tedy są bardziej ciekawe a te moje 3 zdjęcia to proszę potraktować tylko jako taki właśnie przykład zdjęć z zbytkami które pozostają nadal w użytku.
Chyba że się spodoba.
Pamiętajcie tylko proszę, żeby zdjęcia raczej były robione w poziomie Wtedy łatwiej je wykadrować do kalendarza
No i jeśli już robicie specjalnie pod kalendarz fotki - to wyłączajcie datę - żeby jej nie było na fotce - to bardzo utrudnia potem obróbkę bo nie zawsze da się wykadrować żeby daty nie było, a retusz kosztuje sporo pracy i nie zawsze daje pożądane efekty
Ja wrzucę poniżej kilka propozycji bez kobiety póki co - ale może się któraś załapie
Nie zapominajmy też o silnikach stacyjnych, lokomobilach i maszynach (konne, ciągnikowe i stacjonarne) też się tymi sprzętami zajmujemy - w końcu same ciągniki - trzeba czasem odskoczyć od reguły :p.
Z obecnych fotek ja proponuję:
1. Zetory Pawła ( wszystkie fotki są ok - w razie wyboru chyba będzie losowanie :D )
2. Warmianka - to na miesiące żniwne (chociaż w gospodarstwach indywidualnych czasem młocka trwała od sierpnia do czerwca wedle potrzeb)
3. C 4011 obowiązkowo
Panie i maszyny - cóż i to i to jest piękne więc tu ja jestem neutralny
Po niedzieli ja podeślę kilka swoich.