RE: Moje maszyny w skali.
- agrotechnik
To miro profesjonalista jest.
- agrotechnik
Po znajomości dostęp, co??:p
No właśnie, Panowie wszystkich chce widziec w tym roku z modelami, na stoisku RT. 

No to byłoby coś
Ale do dyskusji na temat Wilkowic 2008 zapraszam TUTAJ

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Wracając do mocowania bardzo cienkich wierteł, ja owijałem je, raz koło razu, cienką cyną lutowniczą. Dało się je zamocować nawet w mocno zużyty uchwyt.
Miro cieszę się , że Cię zainspirowała moja mała kolekcja. Nie wiem czy udało by sie zwieśc wszystkie modele z mojej strony. Ostatnio nawet myslę żeby częsc przekazac komus bo w nowym mieszkaniu jest b. mało miejsca i mam kłopoty gdzie to utykac
.
Ale pomysł jest przedni moglibysmy coś takiego zrobic, ja cały czas goraco namawiam kolegów, którzy zaczynają przygodę z modelrastwem żeby choc 1 lub 2 gotowe swoje modele przywozili. Razem to już będzie cos i do tego z róznych stron Polski. :yes:

Ale pomysł jest przedni moglibysmy coś takiego zrobic, ja cały czas goraco namawiam kolegów, którzy zaczynają przygodę z modelrastwem żeby choc 1 lub 2 gotowe swoje modele przywozili. Razem to już będzie cos i do tego z róznych stron Polski. :yes:
Masz do tego talent, gratuluję, robisz zaje**** modele:D:smilewinkgrin:
- Deleted_User
Świetna robota, i ta precyzja. Model na 6.

- klusek-rolnik
wow świetny model
W tym momencie ogłaszam, że więcej żadnego modelu nie robię
Bo wstyd będzie je pokazać. Zastanawiam się czy swoje dwa ciągniki brać do Wilkowic - toż to wstyd pokazywać jakie "zlepki" obok prac profesjonalisty
Kiedy zabierasz się za model ciągnika?

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
- Mateusz Rogowski
Miro, jedny Co powiem!! Przeginka i to totalne...
Piękny model, schludne, wycentrowane. Brawa!!

- klusek-rolnik
miro nie badz taki skromny przecież nikomu takie modele w takiej skali nie wyszły by takie perfekcyjne
- agrotechnik
~miro, ja cię zapewniam że warto jest czym się chwalić i co pokazywać. Takiej perfekcji to tylko w najlepszych specjalistycznych firmach robiące modele na zamówienie szukać.
- Ursus c-325
Jak pragnę zdrowia: pierwsze moje skojarzenie na widok miniaturki zdjęcia to pięknie odrestaurowane grabie, które posiadasz (w skali 1:1). Mocny wstrząs przeżyłem, gdy okazało się, że to tylko model. Inaczej: Aż model.
Miro, gdyby istniał gdzieś konkurs na modele maszyn rolniczych - I miejsce. A gdyby kiedyś jakaś firma podjęła się produkowania modeli polskich maszyn rolniczych, to możesz sprzedać im licencję na Twój sprzęcik. Ot moje zdanie. B)
Miro, gdyby istniał gdzieś konkurs na modele maszyn rolniczych - I miejsce. A gdyby kiedyś jakaś firma podjęła się produkowania modeli polskich maszyn rolniczych, to możesz sprzedać im licencję na Twój sprzęcik. Ot moje zdanie. B)
Ursus C325 to dobrze podsumował
Zgadzam się. Kurcze Miro zabieraj się za C45-tke
Ja sobie przez ten czas skombinuje jakieś rusztowanie do szczęki bo może mi mocno opaść 

- agrotechnik
Jak się patrze na modele mira, to moich pierdółek odechciewa mi się robić, bo one przy nim to kawał smalcu.
- klusek-rolnik
miro a za co tu dziękować?? poprostu mówimy jak jest 

- Jacek ze Skansena
Miro to jest cudeńko. Masz cierpliwości wiele. Fajne Hobby. Ja nie umiem takiego sprzętu wyprodukować. Gratulacje.
Miro jesteś mistrzem precyzji szwajcarskiej, szczerze podziwiam
Miro jesteś MISTRZEM:yes:;)