Będziemy go przywraca do fabrycznego stanu i już mogę napisać że będzie niebieski *yes**rofl*

wtryski zetor 160-1436, kąt rozp.160' 4-ro otworkoweprotek napisał/a:
dobra robotanapisz jakie oznaczenia maja koncowki wtryskow ktore zalozyles?
Tym razem zdecydowałem sie na produkt GOPART ,dlaczego nie CHEŁMNO?-otóz są 40% tańsze a róznicy żadnej ,tzn.do 4011 załozyłem chełmno uważałem że marka to marka ,ale od tamtego czasu zrobiłem trzy ciągniki klientom i oni z braku laku...kupowali ''KORURS ,GOPART" I MASZYNY ŚMIGAJĄ NIC SIE NIE DZIEJE więc i sam sie zkusiłem i myślę że te indyjskie też dadzą radę,wykonanie równie przyzwoite co chełmno które kosztuje 340 zł*rolleyes*.pozatym jest gwarancja itd....gdyby coś...:pszubinska napisał/a:
jakiej firmy głowice wybrałeś ?
Tak,to są zetorowskie tylko nie do Majorka...sam kąt rozpylania już mówi...160 dla tulei 100-102...a mały 150 dla tulei 95...i mięciutko chodzi...jak się ustawi na 160...Przemo napisał/a:
Dzieki Sławek staram sie , a majorek-no trzeba mu poswięcic czasu....
O widzisz ,Spoko zobaczymy jak bedzie gadał ogólnie, co to wtryski zmienić:p ,nasz zaufany pompiarz polecił MÓWI Przemek założe ci te zetorowskie zobaczysz?!;) ja lubię testować i mówię no to zakładaj....mam zaufanie do gościa:D