Przebudowa forum i strony www
RE: Przebudowa forum i strony www
1. Ostra selekcja tematów.
2. Kasa na "stół".
3. Przenieść resztę tematów na nowe forum.
4. Forum proste, z niewielką ilością reklam, zero wyskakujących reklam.
2. Kasa na "stół".
3. Przenieść resztę tematów na nowe forum.
4. Forum proste, z niewielką ilością reklam, zero wyskakujących reklam.
-
U mnie za siedmioma morzami tez podobnie *dull* od jakiegos czasu,a niektore komputery przenosne wrecz blokuja mi strone automatycznie bez mozliwosci opcji : Continue Anyway *dull*
[img][img]https://i.imgur.com/8D6sckMl.jpg[/img][/img]
[img][img]https://i.imgur.com/8D6sckMl.jpg[/img][/img]
U mnie żadnych problemów z wejściem na stronę, logowaniem itp, ale cały czas korzystam z komputera będącego prawie że rówieśnikiem RT
Zetor 25K - 1953; Dolpima PS290 - 1988 (chyba); Dezamet ... - 1988; Żuk A06 - 1980; MF70 - 1980 i 1989; HakoTrac T6 - 1963; Dzik 2 - 1969; Ursus C-355 - 1972; Hakotrac T8 - 1965;
Tak, certyfikaty bezpieczeństwa przestały wspierać stronę. Nie jest to nic niebezpiecznego - ale wkurzającego
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Po co zmieniać coś co jest dobre i przyjemne dla oka ?;-)
Te nowe stronki po aktualizacjach, choćby jedno zwiększych for i chyba większościom znane, to kompletna tragedia. Strasznie ciężkie to jest dla oka, nie przyjemne, dużo reklam i nie potrzebnego spamu, oczywiście wiem że tu nie będzie tyle, ale te forum ma jednak swój klimat i to, że zawsze chcę tutaj zajrzeć, choćby po to, żeby zobaczyć coś nowego, ciekawego, bo jest to forum proste i przyjemne w użytkowaniu.
Te nowe stronki po aktualizacjach, choćby jedno zwiększych for i chyba większościom znane, to kompletna tragedia. Strasznie ciężkie to jest dla oka, nie przyjemne, dużo reklam i nie potrzebnego spamu, oczywiście wiem że tu nie będzie tyle, ale te forum ma jednak swój klimat i to, że zawsze chcę tutaj zajrzeć, choćby po to, żeby zobaczyć coś nowego, ciekawego, bo jest to forum proste i przyjemne w użytkowaniu.
Pamiętajcie o tym, że ilość reklam na stronach i forach utrzymywanych na wynajmowanych serwerach - czyli 99% przypadków - to jest tylko i wyłącznie wola administratora i właściciela strony! To, że u nas nie ma reklam praktycznie to jest wypadkowa dwóch kwestii - po pierwsze im starszy skrypt strony tym gorsze parametry wyszukiwania w Google , a po drugie forum utrzymuję w ciągu roku z własnej kieszeni + okazjonalne wsparcie niektórych z Was
Właśnie dlatego, żeby zapewnić Wam przyjemność z korzystania forum
Zatem proszę nie martwić się o ilość reklam.
Właśnie zakładam profil na zrzutce. Muszę go tylko jeszcze uzupełnić
https://zrzutka.pl/p9jdmv
Właśnie dlatego, żeby zapewnić Wam przyjemność z korzystania forum
Zatem proszę nie martwić się o ilość reklam.
Właśnie zakładam profil na zrzutce. Muszę go tylko jeszcze uzupełnić
https://zrzutka.pl/p9jdmv
Dziękuję za pierwszą wpłatę !widelec77 napisał/a:
Tez doloze cegielke:)
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
OK Paweł ,rób co trzeba , nie uciekniemy przed tym więc do dzieła .podaj konto , wolę bank
Ja też wolę tradycyjnie, podaj numer konta i działamy:D
Paweł jak nie masz nic przeciwko kasiorkę puszczę Ci bezpośrednio na konto w poniedziałek jak pocztę otworzą
Zetor 25K - 1953; Dolpima PS290 - 1988 (chyba); Dezamet ... - 1988; Żuk A06 - 1980; MF70 - 1980 i 1989; HakoTrac T6 - 1963; Dzik 2 - 1969; Ursus C-355 - 1972; Hakotrac T8 - 1965;
Jestem w pracy na zmianie 24h, wpłacę w niedzielę jak wrócę do domu i odeśpię ....
Nie ma problemu Dobrej nocy!Bolszewik napisał/a:
Jestem w pracy na zmianie 24h, wpłacę w niedzielę jak wrócę do domu i odeśpię ....
Dziękuję !:) Nr poszedł na PWdrandrzej napisał/a:
OK Paweł ,rób co trzeba , nie uciekniemy przed tym więc do dzieła .podaj konto , wolę bank
Dzięki!SEBRIGHT napisał/a:
Paweł jak nie masz nic przeciwko kasiorkę puszczę Ci bezpośrednio na konto w poniedziałek jak pocztę otworzą
Poszło PW. Dziękujęmali26 napisał/a:
Ja też wolę tradycyjnie, podaj numer konta i działamy:D
- chrapek3011
Chciałbym,żeby kontynuować długie tematy...sam nie zaśmiecam...tylko piszę w jednym,a projektów jest na dzień dzisiejszy cztery...poproszę o nr konta na PW.
Jestem z Wami.
Jestem z Wami.
Prosze na priw nr na ktory moge wplacic.
Żadnych zastrzeżeń nie mam Mało jest w sumie tematów takich, które są mało istotne. W większości przewija się sporo wiedzy. Dlatego działamy w tym kierunku.chrapek3011 napisał/a:
Chciałbym,żeby kontynuować długie tematy...sam nie zaśmiecam...tylko piszę w jednym,a projektów jest na dzień dzisiejszy cztery...poproszę o nr konta na PW.
Jestem z Wami.
Dziękuję Wam wszystkim
Ponawiam prosbe.numer na PW
Wydawało mi się, że wysłałem Zatem posyłam
- Marcin125p
Podaj na PW dane i nr konta - coś podeślę:)
RATUJMY LEGENDY NASZYCH PÓL I DRÓG
Chce sie dolaczyc do zrzutki,ale nie wiem jak.Moze ktos podpowie?
Dodam ze nie mam mozliwosci zrobic tego elektronicznie,jedynie przelew wchodzi w gre.
Poprosze o numer konta na PW.
Dodam ze nie mam mozliwosci zrobic tego elektronicznie,jedynie przelew wchodzi w gre.
Poprosze o numer konta na PW.
Może przypominajka dla wszystkich na PW