Ja bym jeszcze raz rozebrał pompę i dokładnie umył w ropie, założył nową sekcje i zobaczył co to da.
Tak samo przedmuchał bym przewód wysokiego ciśnienia i wszystko na spokojnie złożył.
Może Ci się przyda

https://zapodaj.net/1e9a2dd2a2e6b.jpg.html
Ciśnienie wtrysku powinien być ustawiony na 110-115atm, i po wymianie końcówki należy zawszy ustawić wtrysk na nowo.Po wymianie zacinającej się końcówki wtrysku wycieki ustały.
Generalnie jest taka sama, także będzie OK. Ja miałem złożoną końcówkę Boscha i też świetnie się spisywała kultura pracy wzrosła i świetnie się zbierał na obroty, jak i też zapalał na zimnym,Jeszcze taki szczegół-końcówka wtrysku jest nowa ale od c 330. Coś to zmienia ?
Jest to bardzo czasochłonna praca, a jeszcze jedno czy masz założoną uszczelkę miedzy pompą, a tym czołem popychacza?No cóż,na filmie to bułka z masłem. Początkowo punkt wtrysku był znacznie powyżej GMP. Udało mi się obniżyć go trochę poniżej ale nic więcej.Dalsze wkręcenie śruby (która jest już prawie maksymalnie wkręcona ) tylko to ustawienie rozregulowało znowu. Przeszedłem od maksymalnego do
Uszczelka jest wykonana z zwykłego materiału na uszczelki grubość ( jak u siebie miezyłem 0,7mm).Taka uszczelka to pewnie ze specjalnej tektury musi być wycięta a czy taki materiał kupię to jeszcze nie wiem ale powtórzę regulację z uszczelką.