Witam nie chcąc zakładać nowego wątku chcę sie tu pochwalić moja skończoną przyczepą na bazie przyczepy technologicznej T088. Model jest spatynowany... jak myslicie opłaca sie patynoać czy nie??
P.S- Dąże to tego aby skompletować u siebie w gablotce wszystkie maszyny do zbioru zielonek i buraków które występowały w naszych polskich PGRach...
No wielkie brawa dla tego pana:)jestem pod wrazeniem:)widze tez ze powstaja dalsze modele hmm a co to bedzie za przyczepa czyzby D-47 na ogumieniu szosowym???:):) pozdrawiam
Fantastycznie, Mateusz. Powstaje całkiem niezły park maszynowy. Juz dzis zapraszam Cię na nasze stoisko w Wilkowicach -pomysl o przywiezieniu tych modeli. Ciekawie się prezentują. Koniecznie musisz pokazać je szerszej publiczności. Na pewno nie opedzisz się od zapytań . Jestem za patynowaniem - model naprawdę wygląda autentycznie.
Witam !!!
Jestem nowym użytkownikiem forum . Chciałbym się zapytać pana Mateusza Rogowskiego z jakich materiałów wykonuje on swoje modele bo sam bardzo chciałbym zająć się takim czymś gdyż bardzo mnie to fascynuje bardzo bym prosił o jakiś kontakt lub odezwe na forum mój nr gg 8188988
U mnie parce idą do przodu ale strasznie powoli, jestem na etapie skaładania kabiny do sieczkarni i wziołem sie za Ursusa 1212... a i zaczołem tez przerabiać przyczepe ( mój pierwszy model w tej dziedzinie )
Hej Rafał, czekam na twoje modele z niecierpliwością