Tablica zetor
Tablica zetor
Witam... mam pytanie odnośnie "tablicy rozdzielczej" w zetorze 25. Na schemacie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ddc ... b01df.html
jest m.in lampa oswietlajaca tablice - nr 3. i tutaj wlasnie nie wiem jaka zastosowac? mozna gdzies dostac orginał? czy poprostu wrzucic jakąs zwykla zarówke?
Jakiej firmy sa zegary? PAL? i czy ewentualnie ma ktos z Was takie na zbyciu?
Pozdrawiam
jest m.in lampa oswietlajaca tablice - nr 3. i tutaj wlasnie nie wiem jaka zastosowac? mozna gdzies dostac orginał? czy poprostu wrzucic jakąs zwykla zarówke?
Jakiej firmy sa zegary? PAL? i czy ewentualnie ma ktos z Was takie na zbyciu?
Pozdrawiam
RE: Tablica zetor
Witam! Wiem gdzie można było dostać nowe zegary do złudzenia przypominające zetorkowe. Oryginalne były PALa.
- Jacek ze Skansena
Nie polecam bo za krótki przewód
Łukasz gdzie te zegary szukać? w sumie to potrzebuje tylko temp wody bo cisnienia oleju juz dostałem.LukaszP napisał/a:
Witam! Wiem gdzie można było dostać nowe zegary do złudzenia przypominające zetorkowe. Oryginalne były PALa.

Jacek ale chyba długość mozna dobrac,...i tak chyba zrobie ze zamowie ten z allegro
Na allegro były też takie z przewodem 130 cm - te są odpowiednie.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Dokładnie o ten sklep mi chodziło i o ten zegar:) Tylko cena lekki kosmos:rip:
Troche duża cena ale zamawiam i nie mam sie nad czym zastanawiac bo juz zbyt dlugo szukam.Pozdrawiam
Zamawiasz ten 100 cm? Może być za krótki. Weź to pod uwagę.kposy napisał/a:
Troche duża cena ale zamawiam i nie mam sie nad czym zastanawiac bo juz zbyt dlugo szukam.Pozdrawiam
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Nie chcę zamówic 130 cm tylko nie wiem czy facet ma ( zadałem mu pytanie) a widze tez ze ma na sprzedaz o długosci 150 cm tylko to za długi
Facet ma tylko o długości rurki 100cm lub 150cm. Ja kupiłem 150cm (tylko jeszcze po tej niższej cenie) i najwyżej zwinę trochę tą rurkę jak będzie za długa. Widziałem tak zwinięte w kilku Zetorkach, więc pewnie dobrze działa.
no tak trzeba zrobic tylko trzeba uwazac bo w moim gaziku jak za bardzo zgiąłem taki przewód to poszło sie "paść"
Delikatnie zwiniesz i będzie ok:yes: Od tego by się nie złamało jest nawinięta sprężynka na tym przewodzie:smilewinkgrin: