ze sprzętu to w zasadzie nic nie posiadam
jedynie co to pociąłem robura ,części blacharskie poszły na złom , a ramai tylny most będzie wykorzystany do zrobienia przyczepy jednoosiowej [nawet ew. z napędem jej za pomocą wałka napędowego ,,ale to pieśni przyszłości ,,
a co do innego sprzęta to obok mnie jest składnica złomu i zawsze coś się tam znajduje ,mam z tamtąd parę pługów konnych ,jakieś redła
i jeszcze poluję na zestaw bron
ale o sprzęt do moich małych prac polowych się nie martwie bo tam gdzie mam swoje ranczo a jest to typowa wieś ,są gospodarze koledzy którzy po wiadomości że zakupiłem zetorka tuninga odrazu zaoferowali chęć pożyczania swoich narzędzi [oni też posiadają ursusy 330 i 360 wiec wszystkie narzędzia bedą pasowały do mojego tuninga i nie będzie mu za ciężko
WITAM
a wiec nastała chwila aby pokazac WAM mojego tego niby zetorka
został troszkę odnowiony
porządnie umyty, szczotą drucianą i skrobakiem oczyszczony ,oraz pomalowany farbą z pędzla [CIAGNIK MA MI SŁUŻYĆ DO LEKKICH PRAC ,A NIE NA WYSTAWĘ ]
więc został zrobiony aby jako tako wyglądał ,no i będzie w dalszym procesie tego remontu szykowany do rejestracji jako SAM
dlatego dostał hamulce [w tamtej wersji było brak całego mechanizmu ]
zostały załozone lampy ,nowa wiązka inst.elektr. z c-330 ,maska 330 [ale tuning i używka ,jak również cały zestaw tylny podnośnika
do pełnej wersji rejestracji brakuje tylko wykonania ramy z jakiegoś profila zamknietego i dla picu zamontowanie tej ramy pod ciągnik
i wtedy dopiero będe załatwiał całą procedurę rej. tj,
rzeczoznawca ,badania tech. , nabicie numerów itd
na jednym ze zdjęć widac pompę hydrauliczną [ale jest tylko założona sama pompa ,kiedys będzie złożona cała hydraulika bo z przodu plany są takie aby założyc mały pług do zgarniania śniegu i ew.równania podwórka [ale to po ew. rej. bo zrobić to można by było już teraz ale na przeglądzie mogą sie przyczepic ,a tak bedzie tylko rama ,,BO MUSI BYĆ ,,
może za jakis czas coś z remontu wrzucę
POZDRAWIAM