Koledzy, potrzebuję skan z instrukcji obsługi Zetora K25 dotyczącą danych technicznych, potrzebuję skanów z polskiej instrukcji, czeską mam, w czeskiej to jest część: Technicke udaje, chodzi mi o całą tę część, w instrukji czeskiej to jest 9 stron, obojętnie jak zeskanowane byle by było czytelne, i ewentualnie jeśli tam nie ma to jakiś skan z miejsca gdzie jest zapisane jaką przyczepę może ciągnąć zetorek ewentualnie informacje jakie posiadacie, jest to bardzo pilne i potrzebne, więcej szczegółów ujawnię, gdy dokonam jak na razie czegoś niemożliwego, ale na razie bardzo potrzebuję te informacje, do przedłożenia.
Liczę na Wasza pomoc !
Zetor 25 K, dane z instrukcji
RE: Zetor 25 K, dane z instrukcji
mam katalog części zamiennych do ciągników ZETOR 25, ZETOR 25A i ZETOR 25K, jeśli to Ci w czymś pomoze to pisz
Dzięki za chęć, ale na razie nie potrzebuje nic z katalogu, muszą to być dokładnie dane techniczne ciągnika, ta rubryka co zapisałem co jest w czeskiej instrukcji, no i ta masa przyczepy ciągniętej jeśli wogóle takową gdzieś podawali, ewentualnie jeżeli ktoś z Was ma w dowodzie od zetoraka wpisane to, bo według polskiego prawa to jest podobno 1.5 t dmc
Mam całą, jak coś to pisz na PW lub email.
Dane mogę Ci przepisać ewentualnie, ale dopiero w przyszłym tygodniu.
Dane mogę Ci przepisać ewentualnie, ale dopiero w przyszłym tygodniu.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Ursus PW poszło.