Zetor Tractor Show
Zetor Tractor Show
Czy ktoś z Was zamierza się pojawić? Ja zrobię wszystko by dojechać do Śmigla
5 maja.

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
- Marcin125p
RE: Zetor Tractor Show
Nie tylko tyUrsus napisał/a:
Ja zrobię wszystko by dojechać do Śmigla5 maja.

RATUJMY LEGENDY NASZYCH PÓL I DRÓG
- Ursus c-325
Tam na pewno nie pojadę. Ale będą jeszcze inne miejscowości 
http://www.zetor.com/zetor-65-tractor-show-pl

http://www.zetor.com/zetor-65-tractor-show-pl
Tak, ja mam do Śmigla najbliżej. Więc tam pojadę. U nas też jest wykaz 
https://retrotraktor.pl/readarticle.php?article_id=349

https://retrotraktor.pl/readarticle.php?article_id=349
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Ja niestety, 300+ km w jedną stronę od każdego miejsca :/
Do Chełma w lubelskiem mam niecałe 30 km więc, jak nic nie stanie na przeszkodzie, to zapewne pojadę.
Proszę wszystkich o dokumentowanie tego show, które odwiedzicie. Ja postaram się zrobić możliwie rozbudowaną relację i dużo zdjęć ze Śmigla, o ile uda mi się tam dotrzeć (to czwartek niestety).
Jest nas dużo, z całej Polski, więc przy dobrej organizacji mielibyśmy relacje ze wszystkich imprez tej serii na terenie naszego kraju
Jest nas dużo, z całej Polski, więc przy dobrej organizacji mielibyśmy relacje ze wszystkich imprez tej serii na terenie naszego kraju

- Jacek ze Skansena
Skansenowcy na 7 Maja się szykują. Ja na bank bedę. Znin lub Sępólno lub na obu
Bierzesz ciągniki?
Chyba wreszcie odwiedzę Chełm , jest okazja 

- Jacek ze Skansena
Raczej muszę coś więcej wiedzieć to może bym Zetorka zabrał ale tak naprawdę nic nie wiadomo. Myślę,że ta promocja odbędzie się na bazie okręgów, gdzie się po prostu sprzedaje Zetory. Co jest tu ciekawostką tej imprezy nikt nie wie. Jest troszkę czasu zobaczymy.
Ja oczywiście również będę w Żninie i w Sępólnie 7-8 maj. Jacek na teren Agormy Sępólno, wjazd własnym Zetorem załatwię Ci od ręki. 

- Ursus c-325
Ja bym mógł ewentualnie Augustów zaatakować... Ale jak to z czasem będzie nie wiem. No i czekam na pierwsze opinie czy warto jechać 

Rafał bliżej Koszalina byś coś zorganizował *hilarious*
Witam.Bede w Smiglu na tym Show,jesli jeszcze ktos sie deklaruje to
prosze o kontakt na pw.(nr tel.)
Pozdrawiam.
prosze o kontakt na pw.(nr tel.)
Pozdrawiam.
Wybieram się do Chełma i mam propozycję dla dwóch, trzech osób z okolic Lublina, a mianowicie pojedźmy razem jednym samochodem. Żeby nie było, że chcę się komuś pakować na pasażera to oferuję podróż moim samochodem. Zrzucimy się na paliwo, a że furę mam na gaz to wycieczka do Chełma (jakieś 75 – 80 km) powinna wyjść niedrogo. Zainteresowanych wspólnym wyjazdem proszę o wcześniejszy kontakt (najlepiej mailowy).
Naturalnie zajmę się relacją z imprezy.
Ponadto tak trochę odbiegając od tematu, końcem maja będą w Lublinie jeszcze dwie ciekawe imprezy (27-29.05 dni otwarte SIPMA S.A. oraz 28-29.05 targi AGRO-PARK), na które się wybieram, więc jak będzie coś ciekawego to również obiecuję relację. Oczywiście wszystkich zainteresowanych zapraszam w tych dniach do Lublina.
Naturalnie zajmę się relacją z imprezy.
Ponadto tak trochę odbiegając od tematu, końcem maja będą w Lublinie jeszcze dwie ciekawe imprezy (27-29.05 dni otwarte SIPMA S.A. oraz 28-29.05 targi AGRO-PARK), na które się wybieram, więc jak będzie coś ciekawego to również obiecuję relację. Oczywiście wszystkich zainteresowanych zapraszam w tych dniach do Lublina.
Przepraszam za to naiwne pytanie ,ale w tym Śmiglu to będzie pokaz tylko nowych ciągników czy też starych bo na stare bym się wybrał.o_O
W Chełmie 20.05 w piątek.
A ja mam wszędzie daleko *bye*
Zetor 25K - 1953; Dolpima PS290 - 1988 (chyba); Dezamet ... - 1988; Żuk A06 - 1980; MF70 - 1980 i 1989; HakoTrac T6 - 1963; Dzik 2 - 1969; Ursus C-355 - 1972; Hakotrac T8 - 1965;