RE: No i jest - moj wlasny Bocian :)

Forum ciągników naszych południowych sąsiadów
Awatar użytkownika
Jacek ze Skansena

Post autor: Jacek ze Skansena »

Masz kolego rację. Od czegoś trzeba zacząć. Może gdzieś faktycznie dostaniesz silnik i pracę jaką trzeba włożyć w przystosowanie innego silnika, włozysz poprostu w oryginał. Ciszę się, że jest następny "Bocian" w dobrych rękach. W niedzielę byłem u kolegi i widziałem z czego on chce zrobić "Bociana" to naprawdę trzeba dużo samozaparcia i cierpliwości. Są ludzie, którzy są właśnie tacy..Życzę ci powodzenia. R emantem nie potrzeba się śpieszyć jednak sukcesywnie go kontynuawać i po pewnym czasie zobaczysz jak rośnie maszyna.
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

Post autor: Ursus »

Ja również się ciesze że kolejny Zetorek został uratowany od złomu i nie będziemy się nim wkrótce golić :)
Jacek dobrze mówi odnośnie remontu - powoli i do celu. Jak będziesz potrzebował jakichś porad to pisz - napewno ktoś Ci tutaj pomoże. Jeśli będziesz poszukiwał części to również pisz w dziale Giełda :D
Pozdrawiam!

P.S. Może jakieś fotki masz??
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
ODPOWIEDZ