Jeżeli chodzi Ci o brak tego kołnierza, to ta pompa chodziła przy zetorze 25 na tym uchwycie była zębatka, która jest odkręcona jak demontowałem pompe, napędzana byłą łańcuchem.
Ja mam identyczna. A po za tym na górnej tylnej krawędzi pisze ZMU. Wystraczy?
A co do ceny to zależy.
Po remoncie? Ile pracowała?
Jeśli dobra to myślę ze 400zł lekko za nia wezmiesz.
Nie, pompa nie jest po remoncie, długo raczej nie pracowała, bo ciągnik na tej pompie nie miał mocy i stał, ktoś to założył i nie potrafił tego ustawić.
Co z tego ,że pisze ZMU ,Wiesz ilu w Polsce było kooperantów dla Andorii,Ursusa i wielu innych zakładów.Po za tym zobacz na mocowanie.No,w ciapkach nigdy tak pomp nie mocowali.Pod pompe przychodzi podstawa przykręcana do bloku.A pompa jest mocowana na cztery śruby do tej podstawy.Ponioł.
Dokładnie, chciałbym sprzedać tą pompę, ale jak nie wiem od czego jest to nawet nie wiem jak określić w ogłoszeniu.
Więc wychodzi, że pompa by była od S-62 ?
Właśnie szukam odkąd zobaczył odpowiedź, ciężko znaleźć jakieś zdjęcie tego silnika, jakiś rzadki jest. Od S-322 pewnie szybciej coś znajdę.
Dzięki za pomoc.
No wez w szukajke wpisz silnik stacjonarny s-322 i jak znajdzie odpowiedzi to wejdz w grafikę.Tych jest dużo.Na Forum nawet była mowa,ale o s-62 to nie bardzo.
Właśnie S-322 znalazłem, i by mocowanie faktycznie odpowiadało, że to pompa od S-322, ciekawe czy w ogóle ktoś byłby zainteresowany kupić, ogłoszenie trzeba napisać