witam dzisiaj bylem oglądać rs-a z ogłoszenia niby po remacie cena 2800zl. Pojechałem na miejsce MASAKRA! Traktor w pokrzywach 4 opony do wymiany poobdzierany brak akumulatora paska od wentylatora normalnie porażka gość mówi ze silnik po kapitalce ludu a on krzyczy 2800 mówie za dużo a on od razu powiedział że nie mamy o czym gadać siad w auto i pojechał szkoda tego rs-a wziąłbym go ale gość nieprzyjemny jak myślicie opłaca się ?
BYLEm też w drugim miejscu oglądać dzika 2 przerobiony na 4 kola do tego drugi silnik skrzynia biegów i z 3 skrzynie części i przyczepka do tego ale dziadek krzyczy za wszystko 4500 zł a za sam traktorek 1500 jak myślicie? Bo ja uważam że drogo.
rs09 i dzik 2
RE: rs09 i dzik 2
Bierz sam traktorek z Dzika. Jak się uda to z zapasową skrzynią i może silnikiem.
Dzika za 1500 można kupić, a po kilku miesiącach zabrać resztę, bo kto to od Dziadka kupi za 3000zł. Jak mówią czas leczy niebotyczne ceny sprzedaży.
Niby tak ale sa jeszcze ludziska co wolą żeby zgniło w krzakach niż sprzedać za dobrą cenę.Bo według niego tyle warte i już
Zawsze przyjdzie czas kupca. Kiedyś gość sprzedawał BMW R26 z 1958 roku chciał za niego w 1997 roku 10 tys zł a w 2005 sprzedał za 2500zł. Trzeba tylko czekać i trzymać rękę na pulsie.
Witam
Jako właściciel Rs prawię zdecydowanie RS 09 bo to zawrze bliższe maszynie rolniczej niż jednoosiowiec. Za 3000 tyś kupisz coś w dobrym stanie. Kiedyś widziałem za 3,4 z ładowaczem. Pozdrawiam
Jako właściciel Rs prawię zdecydowanie RS 09 bo to zawrze bliższe maszynie rolniczej niż jednoosiowiec. Za 3000 tyś kupisz coś w dobrym stanie. Kiedyś widziałem za 3,4 z ładowaczem. Pozdrawiam
a ten rs co oglądalem to normalnie kicha a facet wola 2800 mówi ze silnik po kapitalce tylko wtryski trzeba ustawić a on stoi pod płotem w pokrzywach to niewierze w ten remat myśli ze nie wiadomo ile już brać za niego. A tak bardzo chce mieć w swojej kolekcji rs-a ale będę dalej szukał.