TZ-4K-14 prądnica.
TZ-4K-14 prądnica.
Witam
Mam takie pytanie czy wie ktoś czy prądnica z tz4k14 pasuje od innej maszyny/ciągnika. Pytam bo chciał bym mieć oświetlenie a nie moge zainstalować alternatora bo w miejscy przeznaczonym dla niego jest pompa.
Z góry dziękuje za odpowiedz.
Mam takie pytanie czy wie ktoś czy prądnica z tz4k14 pasuje od innej maszyny/ciągnika. Pytam bo chciał bym mieć oświetlenie a nie moge zainstalować alternatora bo w miejscy przeznaczonym dla niego jest pompa.
Z góry dziękuje za odpowiedz.
RE: TZ-4K-14 prądnica.
jestem nowy i kupilem urzywana tzke ale bez sprzetu mam pytanko jaki sprzeetem mozna pracowac tym traktorkiem
Kosiarka, glebogryzarka, zamiatarka,plug, wszelakie brony itp
dzieki kolego zycze milego dnia
witam ponownie mam problem rozrusznik mi padl byl zalozony od poloneza niewiem jak wyglada orginal do tzki i ile jest zebow na bendyksie i czy mozna gdzies kupic caly lub na czesci prosze o jakies wskazowki dziekuje
witam ponownie mam problem rozrusznik mi padl byl zalozony od poloneza niewiem jak wyglada orginal do tzki i ile jest zebow na bendyksie i czy mozna gdzies kupic caly lub na czesci prosze o jakies wskazowki dziekuje
Witam wszystkich!
Jestem nowy na tym forum więc proszę o wybaczenie jeśli popełnię jakiś błąd. Związku że temat "tezetki" jest mi bliski mogę przesłać zainteresowanym książkę na temat tego ciągniczka ( w książce znajduje się dokładny opis traktorka wraz ze schematami i przekrojami). Zainteresowanych proszę o kontakt na prywatną wiadomość. W przypadku gdyby podobny post był już kiedyś zamieszczony proszę o zrozumienie ale jestem tutaj nowy.
P.S.
W przypadku gdybym się długo nie odzywał proszę o wyrozumiałość i zrozumienie.
Jestem nowy na tym forum więc proszę o wybaczenie jeśli popełnię jakiś błąd. Związku że temat "tezetki" jest mi bliski mogę przesłać zainteresowanym książkę na temat tego ciągniczka ( w książce znajduje się dokładny opis traktorka wraz ze schematami i przekrojami). Zainteresowanych proszę o kontakt na prywatną wiadomość. W przypadku gdyby podobny post był już kiedyś zamieszczony proszę o zrozumienie ale jestem tutaj nowy.
P.S.
W przypadku gdybym się długo nie odzywał proszę o wyrozumiałość i zrozumienie.
- przemekprzemek2
A jak z rozruchem gdy silnik jest zimny, ciezko pali? jak to jest?
ciezko odpala ale dostaje gazete i czodzi na rozruhu od poloneza zapalal tylko czasami po zebah skakal i bendyks padl mysle go potraktowac migomatem .ktos wczesniej kombinowal cos bo otwory sa porozwiercane od mocowania rozrusznika jutro cos pokombinuje*tdown*
Ja prawdopodobnie mam gdzieś rozrusznik do tezetki