Sezon 2012 niemal dobiega końca... Szkoda, ale czas zająć się pracami, które mamy zaplanowane na jesień i zimę. Dla Administracji RT jednym z priorytetów jest przygotowanie naszego kalendarza na 2013 rok
Proszę więc o nadsyłanie propozycji zdjęć do kalendarza na adres: ursus@retrotraktor.pl lub wklejanie ich tutaj.
Ważne, aby zdjęcia były Waszego autorstwa
Liczymy na ciekawe fotki, najlepiej z plenerowych sesji lub imprez - ale bez zbędnego tłumu kręcącego się wokół traktora Wiecie o co chodzi.
Oczywiście nie muszą być tylko ciągniki - wszelkie stare maszyny rolnicze też są dopuszczone do eliminacji
piotr31 napisał/a:
W tym roku maszyny konne *tup* .Ursusy i Zetorki już mi się znudziły :p
Ale będziesz miał jakieś zdjęcia maszyn konnych? Ale takich podczas pracy np. bo mnie osobiście konne maszyny nie rajcują gdy stoją na trawniku albo na zlocie z tabliczką
Poniżej wrzucam fotki nadesłane przez Was - dostałem ich nieco więcej, ale niektóre odrzuciłem "z automatu" ze względu na jakość i np. kiepskie tło fotki
Marek koszący zboże na wilkowicach URSUSEM C-308 na pewno, może nie to zdjęcie ale jakieś lepsze. Idealne na miesiąc LIPIEC, pasuje pod żniwa, a na wilkowicach to była nie lada atrakcja i piękny widok. W dodatku C-308 z kosiarką to swego rodzaju rarytas. A Jackowy FENDT ładnie gdzieś w zimowy miesiąc wpasować można. Takie jest moje zdanie, poszukam też czegoś u siebie w zdjęciach.
Paweł.Jutro wysyłam dwie płytki ze zdjęciami do Ciebie.Jest dużo zdjęć z Wilkowic i z ostatnich dwóch imprez u Jacka ze Skansena.Na pewno coś wybierzesz.