Chciałbym obwieścić, iż mamy w naszym gronie pozytywnie zakręconych, nowego kolegę Artura z nad morza. Przygodę ze starymi traktorami rozpoczął od Zetora 25 A, nad którym pracuje mozolnie już od trzech miesięcy. Ciągnik jest w tej chwili składany. Ostatnio widziałem próbkę tej pracy i jestem pod wrażeniem.
Udało mi się wykonać fotkę maski, ale myślę, że w miarę postępu prac będą tu ukazywały się kolejne fotki. Artur zachęcamy Cię do prowadzenia tu własnego dziennika z remontu Zetorka.
Witam jest to maska orginalna dopieszczona ipomalowana .w najblizszym czasie postaram sie dodac kilka innych fotek z mojego remontu .Disiaj wrzucilismy nowe slupki w piatek planuje go odpalic .pozdrawiam
Byłem wczoraj u Artura i cyknąłem kilka kolejnych fotek, oblachowania i galanterii.
Jak dobrze wszystko pójdzie to latem u Artura odbędzie się nadmorski zlot starych ciągników. Ale o tym szerzej w innym temacie, gdy już będziemy mieli dopięte pewne zagadnienia organizacyjne.
witajcie
Bardzo pięknie się paczy na taki kolor .
Każdy kolor ma coś w sobie Czerwony to namiętność, siła pożądania, agresja,rywalizacja,porywczość.
pamiętam jak szukałem, koloru na mojego Zetorka i czytałem o kolorach.
pozdrawiam *comfort*