władymirec przegląd na stacji djagnostycznej
władymirec przegląd na stacji djagnostycznej
mam problem z władymircem tzn. byłem dzisiaj na przeglądzie i okazało się ze nie ma numeru nadwozia a słyszałem że w tych modelach była tylko tabliczka znamionowa a nr był malowany na rurze z prawej strony. co z tym zrobić
RE: władymirec przegląd na stacji djagnostycznej
Tabliczka była po prawej stronie obok akumulatorów - masz tam cztery małe dziurki po nitach. *flower*
Przerabiałem ten numer w zeszłym roku, diagnosta się czepił. Na szczęście dał się przekonać że mam tabliczkę - leżała w puszcze z gwintownikami oderwana na czas remontu. Obecnie ponownie zamontowana.
Na rurze był namalowany nr to ruski zwyczaj który przysparza wiele kłopotów. to samo robili w Uazach - ich właściciele mają do tej pory problemy ....
Przerabiałem ten numer w zeszłym roku, diagnosta się czepił. Na szczęście dał się przekonać że mam tabliczkę - leżała w puszcze z gwintownikami oderwana na czas remontu. Obecnie ponownie zamontowana.
Na rurze był namalowany nr to ruski zwyczaj który przysparza wiele kłopotów. to samo robili w Uazach - ich właściciele mają do tej pory problemy ....
ok. tabliczka znamionowa jest oryginalnie zamontowana następna jest na dole silnika i wszystko się zgadza ale dla diagnosty to za mało.musi być numer nadwozia i koniec .ciągnik chcem wstawić do komisu więc pozostaje mi chyba tylko nabić ten nr. samemu i tyle.
Ten z tabliczki to nr nadwozia, bynajmniej tak jest u mnie.
Nie waż się nabijać nr *pissed* bo zrobią z ciebie przestępce.
Nie waż się nabijać nr *pissed* bo zrobią z ciebie przestępce.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... 7819f50204 ,Jak się głąb uprze to zwróć się do wydziału komunikacji o pozwolenie nabicia numerów .Przecież to diagnosta nabija numery.Może ten nie ma uprawnień.I jak to mówią w niektórych reklamach NIE RÓBCIE TEGO W DOMU.
Po prostu jedź na inną stacje.Niekiedy pracuje tam środek z kapusty i on ma zawsze racje.
Z innego przykładu.Kupiłem sobie motorek JAWA mustang (taki sentyment) i tam nie ma bitego numeru na ramie a jest tylko na tabliczce.I na innej stacji diagnosta to wiedział a na tej co mam blisko chciał wzywać policje bo jest trefna rama
Z innego przykładu.Kupiłem sobie motorek JAWA mustang (taki sentyment) i tam nie ma bitego numeru na ramie a jest tylko na tabliczce.I na innej stacji diagnosta to wiedział a na tej co mam blisko chciał wzywać policje bo jest trefna rama