Witam mam pytanie , czy ktoś z forum próbował założyć atak z talerzem od c 330 do zetora 25 ?
Jak tak to co trzeba przerobić , i czy to możliwe??
atak zetor 25
RE: atak zetor 25
Nie sądzę, żeby to się udało. Albo inaczej - udać się może wszystko, nawet dorobienie od podstaw, ale koszty...
Raczej na pewno nie wyniesie Cię to taniej jak zakup ataku używanego - w cenie ok. 500-800 zł.
Raczej na pewno nie wyniesie Cię to taniej jak zakup ataku używanego - w cenie ok. 500-800 zł.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
nie wiem żeby ktokolwiek taki patent stosował , przeróbki - stary/nowy typ wałka to tak
gdzieś u mnie duże koło atakujące było , jak z "granatem' -nie wiem , musiałbym pogrzebać
gdzieś u mnie duże koło atakujące było , jak z "granatem' -nie wiem , musiałbym pogrzebać
Tak też myślałem jeden z pseudo mechaników z mojej okolicy sieje famę że to wszystko pasuje bez przeróbek ,ja patrzyłem i wydaje mi się że jest za mało miejsca .
To wiec to tylko bzdura pewny nie byłem więc wole zapytać .Przemas napisał/a:
Tak też myślałem jeden z pseudo mechaników z mojej okolicy sieje famę że to wszystko pasuje bez przeróbek ,ja patrzyłem i wydaje mi się że jest za mało miejsca .
Panowie coś może i w tym jest, bo ja słyszałem, że atak i talerz od C-360 z jakimiś przeróbkami podchodzi, ale to tylko tak słyszałem. Nie mogę tego potwierdzić, bo nie widziałem tego patentu!
Facebook. old URSUS tractor
Tak są patenty w to nie wątpię tylko jakim kosztem po za tym jak z nim rozmawiałem twierdzi że wszystko pasuje idealnie .
Tylko że ja mam 3 zetorki i wiem jak atak wygląda i mam kilka na zapasie , a rozeszło się bo jemu się sypnął a 600 mu drogo za stan bardzo dobry , więc twierdzi że od 330 wsadzi bo pasuje idealnie i tak już 6 miesięcy wkłada
Tylko że ja mam 3 zetorki i wiem jak atak wygląda i mam kilka na zapasie , a rozeszło się bo jemu się sypnął a 600 mu drogo za stan bardzo dobry , więc twierdzi że od 330 wsadzi bo pasuje idealnie i tak już 6 miesięcy wkłada