Miejsce do dzielenia się wiedzą

Rozmowy nie na temat
pony007

Miejsce do dzielenia się wiedzą

Post autor: pony007 »

Na wstępie chciałbym prosić o pewną wyrozumiałość i doczytanie wiadomości do końca.

Forum RetroTRAKTOR znam bardzo dobrze, regularnie odwiedzam, jestem miłośnikiem zabytków, w tym traktorów, SAMów i urządzeń rolniczych. W całej tej zabawie najbardziej kręci mnie jednak praca przy maszynie.

Właśnie dlatego stworzyłem forum o remontach- zawierające opisy różnych czynności przy odrestaurowywaniu pojazdów. Dużo jest osób, które znają się na rzeczy, samodzielnie wykonują kawał dobrej roboty przy remoncie. Jeśli ktoś chciałby dorzucić swoją "cegiełkę" i podzielić się swoją wiedzą (napisać jakiś tutorial- fotorelację) to serdecznie zapraszam i dziękuję.

To forum dla wszystkich, którzy są chcieliby podzielić się częścią swojej wiedzy - jest na darmowym serwerze, nie reklamuje go dla zarobku, to nie jest (i nie będzie) dla żadnego forum konkurencja itp. chodzi jedynie o stworzenie fajnego miejsca gdzie znajdziemy ciekawe porady i patenty " jak zrobić...?", cel jest edukacyjny!
http://www.odrdzewiacz.fora.pl/
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

RE: Miejsce do dzielenia się wiedzą

Post autor: Ursus »

Cześć, widzę, że przybyłeś tutaj z FPM :) Witamy :)

Jak najbardziej, jak ktoś ma na tyle czasu by sobie coś tam popisać na innych forach to pewnie :)

U mnie z czasem kiepsko, ale o tym już pisałem :)
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
pony007

RE: Miejsce do dzielenia się wiedzą

Post autor: pony007 »

Już wcześniej miałem konto ale się chyba zdezaktywowało:)
ODPOWIEDZ