zetor k25 pompa hydrauliczna

Ogłoszenia kupna
waldi

zetor k25 pompa hydrauliczna

Post autor: waldi »

Kupię pompę hydrauliczną w dobrym stanie
bramal

RE: zetor k25 pompa hydrauliczna

Post autor: bramal »

ja taka co miała byc dobra kupiłem z KONINA ale niestety *no*
nie wiem jakie sa te pompy po regeneracji z allegro co trzeba gosciowi wysłac stara w na zamianke 380zł troche drogo ale jezeli jest naprawde jak nowa to sam nie wiem brał ktos od niego?
Awatar użytkownika
damber
Kontakt:

Post autor: damber »

Chłopie daj sobie spokój z Panem z Paczkowa, któremu trzeba starą pompę oddać.
Kumpla chciał tak właśnie nabrać. Gość pisze, że zawozi do Czech do regeneracji i koszt takiej pompy to ok. 400 zł! śmiech na sali... Po prostu Ty oddasz starą pompę, a dostaniesz odmalowaną od kogoś innego, kto też musiał oddać starą pompę i tak w kółko. Kolega zawiózł pompę do zakładu, który zajmuje się regeneracją elementów hydraulicznych (pompy,cylindry,rozdzielacze) to taka prawdziwa regeneracja została wyceniona na 1300 zł.
Facebook. old URSUS tractor
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

Post autor: Ursus »

Z tego co wiem, to pompa już nie jest potrzebna, była inna przyczyna :)

Odnośnie Konina to też już tam zakupy robiliśmy i nie jestem w pełni zadowolony. Paczków - osobiście nic nie robiłem, ale słyszałem dziesiątki negatywnych opinii.

Damber ma rację - regeneracja siłownika podnośnika czy pompy do C451 to koszt kilku tysięcy złotych.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
bramal

Post autor: bramal »

Ursus napisał/a:
Z tego co wiem, to pompa już nie jest potrzebna, była inna przyczyna :)

Odnośnie Konina to też już tam zakupy robiliśmy i nie jestem w pełni zadowolony. Paczków - osobiście nic nie robiłem, ale słyszałem dziesiątki negatywnych opinii.

Damber ma rację - regeneracja siłownika podnośnika czy pompy do C451 to koszt kilku tysięcy złotych.
a ze sie tak zapytam jaka była przyczyna?
no i jak chciałem dac pompe do regeneracji to powiedzieli mi miedzy 700zł a 1100zł i zostałem w szoku
ODPOWIEDZ