pytanie
-
RE: pytanie
Nie chcę ciebie w błąd w prowadzić ale chyba w rozdzielaczu mtz82 nie ma takowego przełączania jest jedno wejście którym to olej podawany jest na wszystkie sekcje z tego co pamiętam to c-360 miały taki bajer, "poprawcie mnie jeśli się mylę..
A z którego roku jest ten MTZ82..??
A i jeszcze jedno masz 3 sekcyjny rodzielacz??
A z którego roku jest ten MTZ82..??
A i jeszcze jedno masz 3 sekcyjny rodzielacz??
-
dwa wyjścia czyli że dwa gniazda? Jeśli tak to może jest tak jak w ciapku że pod jedno podłączasz siłownik jednostronnego działania np przyczepe, a obydwa przewody podłączasz urządzenie z siłownikiem dwustronnego działania gdzie opadanie jest wymuszone. Wynikało by z tego że masz rozdzielacz jednosekcyjny.
Ale na mtz się nieznam więc mogę być w błędzie
Ale na mtz się nieznam więc mogę być w błędzie
mtz jest z 90 roku i mam rozdzielacz ma 3 sekcyjny
u nas wgminie też mieli takiego mtza i pod 2 gniazda podpinali kosiarke do poboczy i jakoś działało a u mie nie chce
u nas wgminie też mieli takiego mtza i pod 2 gniazda podpinali kosiarke do poboczy i jakoś działało a u mie nie chce
-
trzysekcyjny czy wajcha ma trzy położenia? Rozdzielacz trzy sekcyjny ma minimum 3 wyjscia do podłączenia maszyn i 3 wajchy do sterowania 3 siłownikami w maszynie oddzielnie.
- Pronar 82A
U mnie jest tak: wajcha do tyłu ciśnienie w 1 wyjściu ,wajcha do przodu opuszczanie,wajcha do przodu pomiędzy położeniem neutralnym a opuszczaniem ciśnienie w 2 wyjściu.W tym położeniu wajchę trzeba trzymać(sama wraca)
-
czyli jedna sekcja do siłownika dwustronnego działania więc i dwa wyjścia, coś podobnego jak w ciapku na błotniku
-
Jak pisałem wyżej a skoro jedno wyjście działa,a drugie nie tzn że albo zatkane wyjście albo nie sprawny rozdzielacz( a jesteś pewien że wyjście jest podłączone pod rozdzielacz),ten Mtz nabyłeś nie dawno czy masz go dłuższy czas a dopiero teraz drugie wyjście potrzebujesz,bo nie napisałeś..??
tego mtza mam dopiero 2 tydzień a wyjście jest mi potrzebne do prasy ale dzisiaj rano podpiołem prase torche sie pobawiłem i jest tak jak mówił kolega pronar 82A i wszystko mi działa dzięki wszystkom za pomoc
-
To tylko cieszyć się że sprzęcik śmiga..*hilarious*