Mam takie pytanko Jaką średnicę ma czop wału korbowego (korbowodowy i główny) w Zetorku 25?? Najlepiej jakby ktoś podał rozmiary nominalne i remontowe.
Aha dzięki A masz jakąś książkę remontową Zetora ?? Skąd takie wymiary masz?
A jeszcze mi możesz objaśnić oznacza to "+0,00 - 0,019" bo się nie spotkałem z takim czymś??
Oooo skąd dorwałeś taką książkę?? Gruba jest ona ?? Może miałbyś możliwość zeskanowania albo skserowania odpłatnego?
No to teraz będzie numer Otóż w tej ksiażce: http://picasaweb.google.pl/ursus451/Moj ... 2131895106
znalazłem jednak tabele rozmiarów nominalnych i remontowych ciągników Mazur, Zetor 25 oraz Ursus C45. Co ciekawe rozmiary remontowe Zetora się zgadzają z tymi co podałeś tylko nie zgadzają się nominalne. Otóż zamiast 70,00 i 80,00 tak jak podałeś - w książce jest 77,00 i 88,00. Trochę to dziwne, żeby pierwszy szlif był taki duży Zapewne to błąd jest, ale ile zamieszania wprowadza.
Dla potwierdzenia prezentuje skan.
No dlatego trzeba uważać czasami na te stare książki bo zdarzają się "byki". Ten akurat już od początku był podejrzany
Odnośnie skana to jakbyś chciał to mógłbym zeskanować tą książkę i oddać Ci wraz ze skanem na płytce - ale to już od Ciebie zależy.