Przy tym akurat trzeba przede wszyst*tup*:Dkim zrobić przegląd ogólny czyli rozebrać do srubki i złożyć ,a przy okazji wymiana pierścieni tlokowych uszczelnienie tulei silnika noi całego silnika ,wymiana trybów w celu zwiększenia prędkości (zestaw oryginalny) noi czyszczenie i malowanie ,benda fotki na bierzaco pozdrowienia
Mam kolegę co pracuje w austri i tam wszystko jest i nawet nie takie drogie on ma 3sztajerki tesz będzie wystawiał na rudawce ,można kupić wszystko oryginalne pozdrowienia*tup*
W polsce napewno są takie czesci dużo droższe ,wbrew pozorom na zachodzie kupisz wszystko do ich rodzimej produkcji. Lampy oryginalne kosztują tył coś po 30 euro pierścienie tlokowe około 70euro ,uszczelki się wyklepie skrzynia i most nie do zdarcia,jak w capku .
To można kupić za granicą w sklepie oryginały do nich jeszcze? Żeby takowe zapasy np Zetora w Czechach były to nie słyszałem. Jak tak jest i ma się dojścia to pogratulować !
tych traktorków w Austri jest jeszcze mnóstwo w normalnym urzytkowaniu dlatego jeszcze części są dostępne ,nie wiem czy oryginał czy jusz podruba jak przyjdą to napisze co to jest dodam tesz fotki pozdro*tup*