Ma może ktoś blachę pod zegary.

Jeśli kogoś lub czegoś poszukujesz...
Awatar użytkownika
gabit01

Ma może ktoś blachę pod zegary.

Post autor: gabit01 »

Szukam tej blachy gdzie się montuje wskaznik oleju i wody do ursusa 25 ma może ktoś albo wie jak to wyciąść.
Awatar użytkownika
jarekstryszawa
Kontakt:

RE: Ma może ktoś blachę pod zegary.

Post autor: jarekstryszawa »

Wyciąć będzie trudno, bo ma jeszcze wygięty rant. Jak nie znajdziesz to mam jakiś w zapasie.

EDIT- teraz zobaczyłem, że to do Ursusa, ja mam do zetora 25.
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

Post autor: Ursus »

Jeśli masz wersję na stary zegar to nie tak łatwo ją dorobić.

Jeden z kolegów z naszego forum mi taką wykonał, ale nie wiem czy zechce podjąć się kolejnych.

Widzę, że masz ładnego Ursuska w avatarku - to Twój? Możesz więcej zdjęć wysłać? :)
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
mikotajl

Post autor: mikotajl »

Awatar użytkownika
Przemo

Post autor: Przemo »

No nie chce być inaczej to ten sam egzemplarz.Sprzedajesz kolego? albo sobie użyczyłeś zdjęcie:p
Awatar użytkownika
gabit01

Post autor: gabit01 »

mam założoną deske z dwoma małymi zegarami ale ciągnik jest z 61 roku więc były wskazniki takie jak u syreny i mam takie oryginalne tylko mi brakuje tej blachy żeby je zamontować ciagnik jest mój a wystawiony do sprzedaży tak sobie ponieważ miałem inny ciągnik wyróżniony który sprzedałem a ogłoszenie jeszcze było aktywne to wstawiłem tego pewnie za te pieniadze to bym go sprzedał ale z żalem bo jest w bardzo dobrym stanie nic nie grzebane
ODPOWIEDZ