Mój ursus c-328
-
Mój ursus c-328
witam przedstawiam wam historię mojego ursusa c-328 ciągnik jest w mojej rodzinie od 30 lat dzielnie pracuje na 3 ha w swojej historii przeszedł 2 remonty silnika 1 u poprzedniego właściciela a drugi u nas po kilkunastu latach eksploatacji przerdzewiała tuleja w roku 2012 postanowiłem że po tylu latach nasz rodzynek potrzebuje dopieszczenia wizualnego gdyż mechanicznie jest igła tak wyglądał przed remontem i po dzięki liczę na oceny komentarze wszystko co się zmienia w ursusie będe pisał w tym temacie
RE: Mój ursus c-328
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Witaj w naszych kręgach . Ciapek ładny . Jesteś z grona kilku osób którzy mieszkają niedaleko Kalisza i są na retrotraktorze pozdrawiam Piter .
-
a witam witam jesteś z okolic kalisza a konkretnie z kąd
witam mam pytanko do was planuje zrobić wyjście hydrauliczne na orginalnym rozdzielaczu czy potrzeba coś w środku rozdzielacza przerabiać
witam mam pytanko do was planuje zrobić wyjście hydrauliczne na orginalnym rozdzielaczu czy potrzeba coś w środku rozdzielacza przerabiać
Temat był wielokrotnie poruszany na forum, poszukajpiotrek9443 napisał/a:
a witam witam jesteś z okolic kalisza a konkretnie z kąd
*Dodatkowe wyjście hydrauliczne*
Witam więc tak teraz mieszkam w Kaliszu a pochodzę z miejscowosci Dzierzbin 36 km. od Kalisza . Wiem gdzie są Radliczyce bo blisko tam kupowałem ryby do stawu i miałem tam kolegę a teraz też mam ale w Cieszykowie koło Stawu Pozdrawiam .
-
witam mam pytanie nie posiadam żadnych dokumentów do ciągnika pora go zarejstrować po remoncie czy jest możliwość zarejestrowani go jako składak prosze o pomoc z góry dzięki