Ja natomiast zainteresowany byłbym tym co posiadasz o ciągniku MAZUR. Jeśli mógłbyś coś mi podesłać to pisz najlepiej na maila - [mail]retrotraktor@wp.pl[/mail] (żeby tu w temacie nie robić bałaganu).
Wrażliwy na przegżanie silnika, u nas na warmii w cieżkich glebach bez szans w porównaiu z c330. Typowe dla ruskich słabe skrzynie biegów, padają łozyska. Beznadziejna hydrualika bez zadnej regulacji automatycznej. Jedyny jej plus to że faktycznie siłownik dwustronny może służyć jako lewareki w razie zakopania mozna sobie jakoś poradzić podkładając coś pod koła. Wieczne problemy z odpaleniem to normalka. Całe szczęście że jest odprężnik ( w 30 uzywamy tylko jak już padają akumulatory ). Dobry sposób na ruski rozrusznik to wymiana na polski od 30. Pozatym kopci niesamowicie, wolne obroty .... szkoda słów. Zaleta to dużo mniejsza cena od naszej 30 i tańsze części. Ogólnie jednak ursus dużo lepszy pod każdym względem. Obydwoma sporo jeżdziłem i mam jako takie porównanie.Wladimirec T-25 napisał/a:
A co wy sądzicie O WŁADIMIRCU?????B)