Witam.Tak jak w opisie...kupię części a także pług obrotowy i osprzęt do dzika.Dziękuję i pozdrawiam.
aha zapomniałbym dodać że w rozsądnej cenie...*annoy*
Graty do Dzik2 kupię
RE: Graty do Dzik2 kupię
polecam olx i odrobinę wytrwałości
Posiadam jakieś drobiazgi do Dzika - cylinder, gaźniki, trochę drobnicy, cały silnik.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
części są wszystkie, tylko względne jest co to znaczy "tanio"
potrzebujesz coś konkretnego czy " bo się przyda"?plug obrotowy jest na olx za 400 pewnie za 300 zejdzie.
potrzebujesz coś konkretnego czy " bo się przyda"?plug obrotowy jest na olx za 400 pewnie za 300 zejdzie.
głównie na zapas bo jako tako skompletowałem dzika...brakuje mi jeszcze lampy(kupiłem oryginalną ale okazuje się że muszę mieć jeszcze większą....).Co do pługa to cena sztywna(bo pytałem)
W ciągu dnia ktoś wystawił przyczepę oryginalną zarejestrowaną z ubezpieczeniem i przeglądem za 550zł....niestety nie mogłem do gościa zadzwonić bo akurat byłem w pracy więc napisałem ale widziałem że po godzinie ogłoszenie znikło....*no*...cena była dobra a widzę że części do dzika jak są w dobrych cenach to znikają jak świeże bułeczki....
W ciągu dnia ktoś wystawił przyczepę oryginalną zarejestrowaną z ubezpieczeniem i przeglądem za 550zł....niestety nie mogłem do gościa zadzwonić bo akurat byłem w pracy więc napisałem ale widziałem że po godzinie ogłoszenie znikło....*no*...cena była dobra a widzę że części do dzika jak są w dobrych cenach to znikają jak świeże bułeczki....