Witam !
Proszę o pzrekaznie doświadczeń pracy z maszynami chodzi miedy innymi o pracę zetora K 25 z kosiarką rotacyjną czy ktoś pracował czy się da.
Koszenie Zetorem K 25
-
RE: Koszenie Zetorem K 25
Ale jaka szerokość kosiarki jak ze 140cm to może by dał radę bo ja mam 165 ale podpinam do niej C-360.
nie testowałem , ale myślę że może być kłopot z umiejscowieniem wałka przekaźnika
do zetorków na ich samym poczatku żywota przeznaczona była kosiarka listwowa sztywno zawieszana napędzana 3ma paskami klinowymi
do zetorków na ich samym poczatku żywota przeznaczona była kosiarka listwowa sztywno zawieszana napędzana 3ma paskami klinowymi
Czyli Kz2-2,1 jaką ma Jacek w Zetorku Boćku
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
no nie chwalący się z tego co wiem to jeszcze Rafał i... ja 
ale ne tak ładną jak Jackowa , a o stanie Rafałowej nie wiem nic - ale sadząc po jego dokonaniach RS-owych pewnie mam chwilowo najbrzydszą

ale ne tak ładną jak Jackowa , a o stanie Rafałowej nie wiem nic - ale sadząc po jego dokonaniach RS-owych pewnie mam chwilowo najbrzydszą
są jakieś czeskie rotacyjne widziałem szerokość robocza 130 cm chyba i z taka by se poradził zresztą nie każdy ma zapał teraz ostrzyć listwy wiec taka rotacyjna była by dobra .
- agrotechnik
Chyba agrostoj robił rotacyjne, przystosowane do zetorków, ale tego pewny nie jestem.
B)agrotechnik napisał/a:
Chyba agrostoj robił rotacyjne, przystosowane do zetorków, ale tego pewny nie jestem.
ano może się znajdzie jak nie trza by Czechów podpytać