gaźnik do dzika-2
gaźnik do dzika-2
Słuchajcie czy można założyć gaźnik od WSK 175 do dziczka i czy on pasuje?
- Jacek ze Skansena
RE: gaźnik do dzika-2
od junaka pasuje
Od jawy 350 też pasuje
A czy ktoś ma założony któryś z takich gaźników i jak na nich chodzi bo mam przy swoim dziczku gaźnik Jukov i dobrze chodzi dopóki nie ma obciążenia i wtedy tak jakby paliwa nie dostawał i nie mogę nic z tym zrobić. Może dyszę większą, ale nie wiem czy są. Na dyszy głównej jast numer 712
- Jacek ze Skansena
Od junaka jak bym nie miał to bym się nie wtrącał. Dobrze chodzi kolego. Ikow powinien też ale może ma coś przy pchane?
Czyściłem i przedmuchałem i nic a na starym gaźniku który kiedyś był przy nim to znowu za dużą mieszankę dostawał i nie przepalał
- Jacek ze Skansena
Mario a może masz pływak nie działajacy jak trzeba.?
Może i tak ale skąd wziąść inny
- Jacek ze Skansena
Sprawdź go i może jest dziurawy lub pognieciony. Może tak być od lodu, który się nie raz bierze od wody zgromadzonej w gaźniku.
- Deleted_User
witam-umnie chodzi na gaziniku-od SHL motoru jesli poszukujesz gazinika ,tu na forum oglaszal sie gosc z nowka do DZIKA za 100zl,jesli niebedziesz mogl znalezic pisz do mnie na skrzynke-pozdrawiam.
Posiadam taki gaźnik, jest jak widać używany ale wszystko jest sprawne chociaż nie miałem okazji nic na nim odpalać. Chce za niego 70zł. zainteresowani niech piszą na wiadrowskim@wp.pl
-
Witam chciałbym się zasięgnąć opinii na temat współczesnych gaźników Pegaz:
http://allegro.pl/wsk-175-junak-awo-shl ... 87095.html
i gaźnika do jawy :
http://allegro.pl/gaznik-nowy-jawa-cz-1 ... 25363.html
Mianowice ja używam tego pierwszego czyli chińskiego Pegaza, a muszę kupić jeszcze jeden gaźnik bo wujek potrzebuje do swojego dzika i teraz nie wiem co ma wybrać. Pegaz potrzebuje drugiej linki do ssania ale jak się go wyreguluje to dzik ładnie pracuje, dysze zostały te co były. A teraz pytanie o ten drugi chiński gaźnik od jawy ma ktoś go założonego? Jak dzik pracuje przy nim? Już widać, że nie ma dodatkowej linki do ssania. Coś muszę wujowi zamówić więc szukam informacji, który będzie lepszy. Ceny podobne więc to znaczenia nie ma.
http://allegro.pl/wsk-175-junak-awo-shl ... 87095.html
i gaźnika do jawy :
http://allegro.pl/gaznik-nowy-jawa-cz-1 ... 25363.html
Mianowice ja używam tego pierwszego czyli chińskiego Pegaza, a muszę kupić jeszcze jeden gaźnik bo wujek potrzebuje do swojego dzika i teraz nie wiem co ma wybrać. Pegaz potrzebuje drugiej linki do ssania ale jak się go wyreguluje to dzik ładnie pracuje, dysze zostały te co były. A teraz pytanie o ten drugi chiński gaźnik od jawy ma ktoś go założonego? Jak dzik pracuje przy nim? Już widać, że nie ma dodatkowej linki do ssania. Coś muszę wujowi zamówić więc szukam informacji, który będzie lepszy. Ceny podobne więc to znaczenia nie ma.
Kupiłem kiedyś taki Chiński do Jawy, totalne badziewie, dysze były nie takie jak trzeba, żeby działał musiałem piłować i przerabiać (już nie pamiętam co) ale na gaźnikach się znam.Lepiej kupić używany oryginał.
-
Ja tak jak pisałem wyżej mam założonego tego chińskiego Pegaza i dzik jeździ. Dobrze dziękuje za opinie i czekam za innymi.
- AndrzejD21
W moim sprzęcie też siedzi chiński pegaz, pali, jeździ i nie pali wiaderka na godzinę.
-
To Panowie jakie macie zamontowane gaźniki w waszych dzikuskach i jak się spisują? Proszę pisać opinie jak koledzy wyżej