Kabina ursus c330
-
ursusC330m
Kabina ursus c330
Dzień dobry mam problem z rozpoznaniem tej kabiny. Tabliczek znamieniowych nie ma. Byłbym również wdzięczny jakby ktoś wiedział czy się da dokupić przednią szybę.

Re: Kabina ursus c330
Dziwny to wytwór, pierwsze widzę, ale wygląda trochę jak kabina Koźmin. Może od niej by pasowała?
https://sklep.firma3e.pl/c-330-kozmin-s ... p-208.html
https://sklep.firma3e.pl/c-330-kozmin-s ... p-208.html
Pewnie kiedyś widziałem, ale jaki producent to nie wiem, może COŚ z Koźmina z lat 90, ale raczej nie Naglak. Zmierz dokładnie szybę i szukaj w internecie. Jak nie będzie to zadzwoń do Szot Hart, czy tam teraz HS Szotkiewicz z Krotoszyna. Dorobią ci na zamówienie w nie najgorzej cenie. Bardzo możliwe, że w tej kabinie też są szyby ich produkcji.
Naglak, Bartesko, Szyszka, Henmar, Rejek?
W gminie są jeszcze Gola, Szymczak, czy wszystkich wymieniłem nie wiem, a jeszcze nie jedna firma krzak/pracownicy co po garażach robią.
A jeszcze dany producent może mieć kilka typów, czy szerokości. Oczywiście niektóre są zamienne.
Koźmin, Koźmin, który Koźmin?
W gminie są jeszcze Gola, Szymczak, czy wszystkich wymieniłem nie wiem, a jeszcze nie jedna firma krzak/pracownicy co po garażach robią.
A jeszcze dany producent może mieć kilka typów, czy szerokości. Oczywiście niektóre są zamienne.
Nie ma najmniejszego problemu z dorobieniem płaskiej szyby hartowanej. Możesz bezpośrednio próbować u dużego szklarza, albo u mniejszego co dotnie szybe i da dużemu do hartowania.
Ta do której podesłałem linka, najbardziej mi się skojarzyła.
Który konkretnie producent to nie wiem niestety. Na nowych kabinach znam się tyle co świnia na gwiazdach.
-
ursusC330m
Widziałem podobną kabinę na olx pisało że Koźmin wielkopolski. Sprawdzałem w internecie i żadnych informacji nie mogę znaleźć, a ta szyby z tej firmy wymiarem się nie zgadzają za bardzo
-
ursusC330m
Spróbuje do nich zadzwonićqkohe155 pisze: ↑dzisiaj, 10:56 Pewnie kiedyś widziałem, ale jaki producent to nie wiem, może COŚ z Koźmina z lat 90, ale raczej nie Naglak. Zmierz dokładnie szybę i szukaj w internecie. Jak nie będzie to zadzwoń do Szot Hart, czy tam teraz HS Szotkiewicz z Krotoszyna. Dorobią ci na zamówienie w nie najgorzej cenie. Bardzo możliwe, że w tej kabinie też są szyby ich produkcji.Koźmin, Koźmin, który Koźmin?