Jak pozbyć się niechcianych "lokatorów"

Rozmowy nie na temat
Awatar użytkownika
damber
Kontakt:

Jak pozbyć się niechcianych "lokatorów"

Post autor: damber »

Panowie czy ktoś z Was wie jak pozbyć się pająków, much i innych robali, które lubią sobie siedzieć w garażach i warsztatach między częściami i w różnych zakamarkach, bo mam już dość pajęczyn i innego syfu jaki pozostawiają po sobie robale! Jestem w trakcie malowania warsztatu i garaży i chcę, aby nie było z pół roku znowu pełno pająków i kropek po muchach *sarcasm*

Myślałem nad kupnem takiego oto urządzenia:
http://allegro.pl/bk751-odstraszacz-gry ... 49770.html

ale nie wiem czy jest to skuteczne. Może ktoś z Was używa podobnego urządzenia i może się wypowiedzieć czy jest skuteczne. Z góry dziękuję *tup*
Facebook. old URSUS tractor
Awatar użytkownika
Maciej_76

RE: Jak pozbyć się niechcianych "lokatorów"

Post autor: Maciej_76 »

Mam jedną sprawdzoną metodę!
Działa 3 miesiące,
Zamawiam Pana Komara koszt 150 pln
Spryskuje cały dom i ogród tarasy itp tajemniczą substancją
I ma otoczenie bez much i i nych robali
Awatar użytkownika
damber
Kontakt:

Post autor: damber »

Rozumiem, że spryskiwane jest wszystko na zewnątrz budynków - w środku pomieszczeń nie trzeba - tak?

Ze dwa lata temu miałem środek do spryskiwania, ale do wewnątrz i jakiś czas było dobrze. Much nie było, ale pająki się nie chciały wynieść. Minus był taki, że gdzieś po pół roku po spryskaniu tam gdzie był środek naniesiony zrobiły się plamy na ścianach i teraz chcę wypróbować jakąś inną metodę odstraszania robactwa...
Facebook. old URSUS tractor
Awatar użytkownika
konrad43

Post autor: konrad43 »

Raz kiedyś środek uwalniający suchą mgłe, popularne bomby. Pajaki i wszystko padnie nawet pod tynkiem.
ODPOWIEDZ