Panowie czy ktoś z Was wie jak pozbyć się pająków, much i innych robali, które lubią sobie siedzieć w garażach i warsztatach między częściami i w różnych zakamarkach, bo mam już dość pajęczyn i innego syfu jaki pozostawiają po sobie robale! Jestem w trakcie malowania warsztatu i garaży i chcę, aby nie było z pół roku znowu pełno pająków i kropek po muchach *sarcasm*
Myślałem nad kupnem takiego oto urządzenia:
http://allegro.pl/bk751-odstraszacz-gry ... 49770.html
ale nie wiem czy jest to skuteczne. Może ktoś z Was używa podobnego urządzenia i może się wypowiedzieć czy jest skuteczne. Z góry dziękuję *tup*
Jak pozbyć się niechcianych "lokatorów"
Jak pozbyć się niechcianych "lokatorów"
Facebook. old URSUS tractor
RE: Jak pozbyć się niechcianych "lokatorów"
Mam jedną sprawdzoną metodę!
Działa 3 miesiące,
Zamawiam Pana Komara koszt 150 pln
Spryskuje cały dom i ogród tarasy itp tajemniczą substancją
I ma otoczenie bez much i i nych robali
Działa 3 miesiące,
Zamawiam Pana Komara koszt 150 pln
Spryskuje cały dom i ogród tarasy itp tajemniczą substancją
I ma otoczenie bez much i i nych robali
Rozumiem, że spryskiwane jest wszystko na zewnątrz budynków - w środku pomieszczeń nie trzeba - tak?
Ze dwa lata temu miałem środek do spryskiwania, ale do wewnątrz i jakiś czas było dobrze. Much nie było, ale pająki się nie chciały wynieść. Minus był taki, że gdzieś po pół roku po spryskaniu tam gdzie był środek naniesiony zrobiły się plamy na ścianach i teraz chcę wypróbować jakąś inną metodę odstraszania robactwa...
Ze dwa lata temu miałem środek do spryskiwania, ale do wewnątrz i jakiś czas było dobrze. Much nie było, ale pająki się nie chciały wynieść. Minus był taki, że gdzieś po pół roku po spryskaniu tam gdzie był środek naniesiony zrobiły się plamy na ścianach i teraz chcę wypróbować jakąś inną metodę odstraszania robactwa...
Facebook. old URSUS tractor
Raz kiedyś środek uwalniający suchą mgłe, popularne bomby. Pajaki i wszystko padnie nawet pod tynkiem.