Witam, wszystkich potrzebujących informacji jak i "informatorów"*rofl* pozwoliłem sobie na odrobinę ekstrawagancji i zacytować Rasoir-a. Mianowicie chodzi mi o podłączenie rozdzielacza - często gęsto fabrycznie montowanego na błotniku. u mnie czegoś takiego nie ma i nie było

jest dokładnie to samo co na zdjęciach u Rasoir-a czyli zwykły rozdzielacz podnośnika. Wiem czytałem ze do " kipra" montujemy tam gdzie czerwona śrubka i git i działa mamy zasilanie i powrot w tym samym przewodzie. Natomiast ja potrzebuje zasilić z Ciapka urządzonko typu Opielacz hydrauliczny,który ze względu na posiadanie silnika obrotowego hydraulicznego musi mieć ciągły obieg żeby napędzać dany silnik. I moje pytanie brzmi

czy ( 1) to w ogolę możliwe i czy to będzie działało jak się podłączy rozdzielacz na błotniku który ma tzn ( zewnętrze szybko złączne hydrauliczne- wyjście oraz wejście) a (3) jak to zrobić *rolleyes*, a właśnie czy mi się dobrze wydaje ze rozpinamy wężyk czarny gumowy który widnieje na zdjęciu 2 i podłączamy tutaj przewody z rozdzielacza na błotniku i tyle , czy jakaś inna opcja jest potrzebna ? *eek**rolleyes**eek*