Ona serio jest dłuższa, bo nie zwracałem na to uwagi? Wiadomo, że nie ma wcięć, no i reszta zaczepu też jest inna. A wie ktoś po co ta 3 para otworów, bo kiedyś przymierzałem i chyba nie pasowało na nią.
Czyli naprawdę były te napisy. Do tej pory uważałem to za niepotwierdzony mit z instrukcji. A wiadomo do kiedy je robili?
W sumie na żywo to jeszcze nigdy nie widziałem kompletnej rolety. Linka miała tylko 3 prowadnice? W C-360 dużo się różnią? Od swojej na pewno mam prowadnicę koło rozrusznika i roletę(udartą w połowie). Muszę przeszukać garaż, czy gdzieś nie leży ta koło kolektora.Adam03 pisze: ↑16 cze 2025, 15:31 Pierwszy - standardowo. Fragment koło korka chłodnicy. Druga prowadnica była umieszczona na kolektorze ssącym, a trzecia na obudowie sprzęgła. Prowadnica starego typu z C-4011, taka długa i odstająca (widać z resztą na zdjęciu). Są do kupienia - wczoraj zamówiłem w Czechach
widziałem że była mocowana od góry do pierwszej głowicy.
A co do egzemplarza sąsiada to spytaj czy by się zgodził, żeby nagrać na YT film z obejścia całej, bo widzę, że ciągle ktoś o coś pyta.